05 Nisan 2011 | Salı

Üzülme Bülent hocam

Henüz 10. dakikada Arda'nın süper pasında Servet ıskaladı. Şaka gibi! Ayağının dışı yerine, içiyle vursa 1-0. Bülent ağabey, Cüneyt, ben hepimiz mutlu olacaktık. Antalya Havaalanı'ndaki kötü karşılamanın, küfürlerin yorumunu yaparken Cüneyt, "Bu futbolcuların hepsinin gitmesi söz konusu değil" dedi.
Bu açıklamayı çok doğru buldum. Ne yazık ki yanlış ve plansız yapılan transferler gelecek olan yönetimi de ciddi sıkıntılara sokacak. Beğenmediğim bir çok oyuncu takımda kalacak, kalmak zorunda.
Hareket alanı, yöni transferi yapabilmek gerçekten beceri gerektirecek. Şu andaki takımın başındaki kadro Bülent hoca, Cüneyt ve kaleci antrenörü Nezihi hepsi bizden birileri.
Zor zamanda görevi kabul ettiler.
Aslında söylenecek o kadar çok şey var ki ama onların hiç bir günahı yok.

2. Lig'de bile oynayamazlar
Son 5 yılda gelen-giden bir sürü oyuncu ve hocayı her eleştirdiğimde inanılmaz hakaretler aldım. Bu hakaretleri edenlerin bazıları çeşitli şekillerde benden özür dilediler. İşte durum ortada. Ama ben de artık taraftarım.
Kalan 7 maça bakacağız. Biz Galatasaray'ız. Her maça kazanmak için çıkarız. Ama zor ve sıkıntılı maçlar var. Umarım daha kötüleri ya da kötünün kötüsü olmayız. Kapasite sınırlı. Yıllardır eleştirilerimi isim vererek yaptım.
Hiçbir faydasını görmedim. Bir sürü düşman kazandım. Dün takımda öyle oyuncular vardı ki gerçekten Spor Toto 2. Lig'de bile oynayıp oynamayacakları tartışılır. Geldiği hızla gönderilen Ali Turan ve aynı nedenlerle Fener'den gönderilen Deniz bile Galatasaray forvetleri karşısında dimdik ayakta kaldılar.
Dün sahada kişisel nedenlerle gönderilen Necati'nin yarısı edecek kadar bir forvet oyuncusu yoktu. 6 milyon euro'ya malolan Stancu korner atmasını bile beceremiyor. Üst üste iki korner atışında topu ön direkten ilerisine atamadı!
Yazık! Sen üzülme Bülent hocam...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor