Bülent Tulun

Bülent Tulun

09 Mayıs 2010 | Pazar

Düşünce hatası

Bitse de gitseklerin oynandığı bir maç daha.
Hedefsiz, sıkıntılı bir 90 dakika. Her iki takımın da klasmandaki yerlerine etki etmeyecek bir maç.
Hafta içinde başkanın beyanatıyla sözleşmesinin karşılıklı feshedildiği açıklanan Leo Franco 18'de, tuhaf. Her yollanan yabancı oyuncuya gidiş parası ödendiğinden herhalde bu arkadaş da sıkıntı yaratmış besbelli. Altın çocuk Giovani de yedekte, yerine Emre Çolak oynuyor. Nesi eksik? Tabii ki oynar.
Maçtan evvel Necati Ateş ile konuştum, şu ana kadar sezonda 17 resmi gol atmış.
Galatasaray o kadar golü atanı devre arası yolladı!
Maçın ilk 45 dakikası Galatasaray'ın üstünlüğü, yakalanan 2-3 pozisyon, Keita'nın parlamaları, Galatasaray sol tarafından gelen Antalyaspor'un cılız atakları ile geçti.

Güle güle Emre Aşık

Bir de maçın 4. dakikasından itibaren vakit geçirmeye başlayan Antalya kalecisi ile taraftar arasındaki diyalog vardı. Maç başından itibaren zaman çalmak hangi mantığın eseridir. Ömer Çatkıç kardeşimizin bir mental problemi var. Oynadığı maçların tamamında ön plana çıkmak için çeşitli atraksiyonlar yapıyor.
Nadide Antalya ataklarında, özellikle serbest vuruşlarda Lucas Neill, Sabri ve Caner'i kendi hizasına çekebilmek için çok ciddi uğraşlar verdi. Savunma kurguları, disiplin ve çok tekrar ile oluşur. Bu derste Galatasaray'ın problemi var. Lucas gibi bir usta bile zorlanıyor.
Maçın en güzel kısmı ise belki de seyircisinin önünde futbol hayatının son karşılaşmasına çıkan Emre Aşık için yapılan uğurlama töreniydi.
Adam gibi adamdı. Futbol hayatında her gence örnek olacak bir profesyonellik gösterdi.
Yolu açık olsun.
Bir bravo da Mehmet Özdilek için. Adeta toplama bir takımla, ligde ciddi işler yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor