Bülent Tulun

Bülent Tulun

17 Mayıs 2010 | Pazartesi

Mutlaka hesap kesilmeli!

Uzun zamandır herhalde Galatasaray taraftarı bu kadar amaçsız,bu kadar darmadağın bir lig sonu yaşamamıştır.Eser miktarda seyirci önünde 3.lük-4.lük maçı oynamak, hem de tarihin en pahalı kadrosuyla bu duruma gelmek epeyce tartışılacak. Çok transfer yapmakla takım olabilmek çok farklı şeyler. Bindirilmiş kıtalarla karşılanan ara transfer kahramanları ortada yok, tam siper arazi vaziyetindeler. "Benim malım kötü" diyerek bedava yollanan Necati 17 gol atıyor... Ocak'ta bir 17 gol atan santrfor da yollanmıştı...Yazık ki ne yazık....5 kupa hedefiyle başlanan sezon sıfır kupayla bitiyor. Milan başkanının Rijkaard'ı düşünmüyoruz. Çünkü bizim bütçemiz için çok pahalı dediği hocaya 5 milyon euro veriyoruz. Üstelik adam önce kendi takımını kalitesizlikle suçlayıp, 3.lüğü başarı kabul ediyor. Yabancı oyuncular, Lucas hariç ortada yoklar. Vur patlasın çal oynasın vaziyetleri...
Maçın hesapları ise, 15 Temmuz mu yoksa 29 Temmuz mu üzerine kurulu. Yani her durumda sezon erken açılacak. Kalırsa Rijkaard için bir önemli savunma malzemesi....

İlk yarı halı sahada oynar gibi oynayan Gençler, çok iyi hazırlanmış bir de gol buldu. Galatasaray üst üste 3 pas yapamıyordu. 45 dakikada büyük yetenek Giovanni bir tek olumlu iş yapmazmı? Emre Çolak bu kadar şans verilse 10 tane Giovanni eder. Nitekim golünü de attı.
Galatasaray bu sezonu 64 puan gibi yüzkarası bir puanla kapatırken, tüm suçlunun futbolcular olduğu, yönetici ve teknik heyetin bu işte hiçbir vebali ve yanlışı olmadığı da ortaya çıktı.
Yeniden bir operasyon, yeni sihirbazlıklar, 10 futbolcu yollayıp yeni 10 futbolcu... "Suçlular ayağa kalksın" dendiği zaman kıl-yün deyip oralı olmayanlara hesap kesilmezse bu iş korkarım böyle devam eder.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor