Bülent Tulun

Bülent Tulun

15 Haziran 2010 | Salı

Hollanda işi bitirdi

Usta Hollanda ve sakatlıklarla boğuşan Danimarka dünün ilk maçında uyutan bir 90 dakika oynadı. Genelde şu ana kadar üst düzey bir futbol karşılaşması izleyemedik.
Oyunun başından itibaren ipler Hollanda'nın elindeydi. Fazla organize bir atak yapamadan bir şans golüyle öne de geçtiler.
Yaratıcı oyuncu eksikliği göze çarpan Danimarka, sıradan bir ekip görüntüsünü değiştiremedi. Morten Olsen'in golü yedikten sonraki oyuncu değişiklikleri de yeni bir kan getiremedi Danimarka'ya...
Hollanda, Elia'yı oyuna aldıktan sonra biraz izleyicilerin temaşa zevki okşandı o kadar.
Dünya Kupası finallerinde zevkli maçlar bekleyen futbolseverler, pek aradıklarını bulamadılar.
Japonya ve Kamerun'un bulunduğu grupta Hollanda elini kolunu sallayarak bir üst tura çıkmıştır. Arjen Robben'in de katılmasıyla daha da etkin bir Hollanda seyredebiliriz.
Şu ana kadar iyi bir eğitimden geçtiği anlaşılan hakemler özellikle faul ve fena hareketlerdeki standart tutumları ve tavizsiz kararları ile öne çıktılar. Görünüş o ki sürpriz kırmızı kartlarla kupa epeyce kızaracak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor