Bülent Tulun

Bülent Tulun

21 Haziran 2010 | Pazartesi

Temaşa zevki

Favori Brezilya'ya karşı Ericsson'un Fildişi'si acaba bir sürpriz yapabilirmiydi.
Son maçlarda beklenmedik sonuçlara alışır gibiydik. Ama üçlü savunmanın önünde beşli bir baraj kurup çok pas yapan Brezilya'ya karşı da yapacakları fazla bir şey yoktu.
Hücuma çıkarken inanılmaz toplar kaptıran Fildişi, kaçınılmaz sonuna razı oldu.
Luis Fabiano'nun ekmeğini taştan çıkararak attığı goller, ikinci yarının başında işi bitirdi. İkinci golde Fabiano'nun elle topu düzeltmesini kaçıran Fransız hakem bir de sarı kart göstermeliydi. Şu ana kadarki en büyük hakem hatası da Fransız Malloy'a ait oldu... Oldu ama iki Fabiano golü de gözlerimizin pasını giderdi.
Elano'nun golü ise herhalde en çok Adnan Polat'ı sevindirmiştir. 67. dakikada ise gaddar bir müdahale sonucu ve yine Malloy hatası ile kötü sakatlanan Elano oyunu terk etmek zorunda kaldı.
Brezilya elini kolunu sallayarak gruptan lider çıkıyor. Maicon, Lucio, Silva, Fabiano gibi oyuncular gittikçe temaşa zevkimizi arttırıyorlar.
Son dakikalardaki sertlikler ve tiyatrolar ise sevimsizdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor