Bülent Tulun

Bülent Tulun

26 Haziran 2010 | Cumartesi

'Villa'n olsun yeter

İspanya mutlak galibiyet için çıktığı maçta karşısında çok cesur bir Şili takımı buldu. Karşılaşmanın başında çok atak oynayan ve adeta "Bir an evvel oyunu kopartayım" diyen Şili, biraz oyunu riske etti.
Deneyimli İspanya, İniesta ve Xavi ile oynayınca bir başka oluyor. Baskı yediği dakikalarda İspanyollar, David Villa ile olağanüstü bir gol buldu. Zamanlama, top takibi, konsantrasyon ve doğru vuruş bu golü getirdi. Ardından yine İniesta'nın tek vuruşu da mükemmeldi.
Meksikalı hakem Marco Rodriguez'in 2. sarı kartla Şili'yi 10 kişi bırakan kararı son derecede yanlıştı.
Bu kadar önemli bir maçta hele İspanya'ya karşı 60 dakika 10 kişi oynamak çok zordu.
2. yarı başında Şili yine ümitlendi. Rodriguo Millar, Casillas'i çaresiz bırakan müthiş gol vuruşu gündüz esneyerek seyrettiğimiz sıkıntılı maçlardan sonra ilaç gibi geldi.
Son 20 dakikasında son derece dikkatli oynamak zorunda kalmalarına rağmen, İsviçre-Honduras maçından beklenen gol gelmeyince Brezilya'nın rakibi Şili oldu.
İspanya ise komşusu Portekiz ile eşleşti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor