Bülent Tulun

Bülent Tulun

20 Ağustos 2010 | Cuma

Orta oyunu gibi!

Son derece disiplinli, futbolun bir mühendislik ilmi olmadığını bilen, mütevazı bir takımla ilk yarı yüz karası bir oyun oynadı Galatasaray...
Defansını sağlam tutup önünde 5'li bir orta saha, ayağa fevkalade isabetli oynayıp, serbest vuruşları çok çalışmış görüntüdeki Karpaty, ne olduğunu anlamadan 2-0 yaptı skoru. Galatasaray'da ise sahada 45 dakika kaleyi bulan topu olmayan 11 oyuncu ve Baros'u alırken Batdal'ı çıkaran bir hoca izledik. Galatasaray'ın en büyük şanssızlığı bu çapta bir hoca ile çalışmak zorunda kalmasıdır. Kenarda hiç bir pozitif enerji vermeden, vücut dili olmadan, tüm takımlardan 1 hafta sonra sezon açtıran, balayından bile fedakarlık edemeyip sonra rakiplerimizin fizik kondisyonu daha iyiydi diyen bir hoca.

DERSİNİ HİÇ ÇALIŞMAMIŞ...
Dökülen 2 beke sahip büyük takım nasıl olabilir?
Yenen ikinci golde Hakan Balta'nın hatası inanılmazdı. Ali Turan ise evlere şenlik.
Dersini çok iyi çalışmış Karpaty ve hiç ders çalışmamış Galatasaray. Belgrad OFK ve Karpaty'den yenen goller acaba kimlerin hatasıdır? 2-0'dan sonra hücuma kalkan Galatasaray, sinen rakiplerini hapsetti.
Oyun açısından özel bir varyasyon yoktu.
Sanki oyuncular sahada bildiklerini uyguluyorlar gibiydi.
80. dakikada da sağbek Serkan, solbek olarak oyuna girdi. Orta oyunu gibi birşey. Geçen sezon da sağbek Uğur, bazı karşılaşmalarda solbek oynardı.
Arka arkaya iki birbirine benzeyen takımdan evinde 4 gol yemenim hiçbir özürü yok. Hoş Rijkaard bir sürü mazeret bulacaktır eminim.
Ama bence en büyük özür yönetimden hoca için gelmeli.
Tur hiç de kolay değil. Yönetimin ve futbolla ilgili erkanın hiç vakit kaybetmeden ciddi kararlar alması gerekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor