Bülent Tulun

Bülent Tulun

27 Eylül 2010 | Pazartesi

Aslan ümit veriyor

Son 3 maçını 9 puan ve ortalama oyunlarla kapatan ve travmayıbir ölçüde atlatmış görünen Galatasaray, 3 Büyüklerin baş ağrısı Belediye önüne sürpriz bir 11'le çıktı. Aydın ve Herve ilk 11'lerde beklemediğim oyunculardı.
Hızlı ve baskılı başlayan takım Galatasaray sağ ayaklı sağbeki (!) Serkan'ın mükemmel ortalarıyla 12 dakikada 2 gol bulunca işler kolaylaştı.
Yan ağları dövmeye meraklı Pino, hareketli ama ağır Ekrem'in kanadını gol için kullanamayan görünümdeydi. Belediye savunmasının göbeği inanılmaz bir savrukluk içindeydi.
Galatasaray'ın önemli kozu Baros'un resim çektirir gibi attığı goller aslında bir konsantrasyon ve zamanlama şaheserleriydi.
Çok formda bir Ayhan ile beraber oynayan Lorik Cana bu lüksü fazla değerlendiremedi.
Erken gördüğü sarının etkisinde kaldı. Servet ve Neill'ın uyumu gittikçe düzeliyor.

Misimovic patlama yapamadı

Yeni transferlerden tek sırıtan Misimovic'ti.
Önemli bir fedakarlıkla alınan bu oyuncudan beklenti doğal olarak fazla ama Elano'ya gösterilen sabır daha fazla... Devreyi 3-0 gibi ciddi bir skorla bitirdiğiniz maçlarda ben devre arası rotasyon bekliyordum. Baros sakatlandıktan sonra bile düşünülmemesi son derece manidar.
Rijkaard'dan beklediğim genç oyuncu çıkartma ve ısrar etmesini sankiAydın'da görür gibiyim.
Ufuk'ta ısrar edilmesi olumlu. Mondragon cebren yollandığından beri 3. sınıf kalecilerle kaybedilen zaman, prestij ve para unutulmamalı.
60'ta yapılan değişiklikler Belediye adına çok geçti. Abdullah hoca formsuz bir günündeydi.
Son 2 maçtır biraz kıpırdanan Galatasaray'ın eksikleri olmasına rağmen yaptığı atakla ümit veren bir durumda olduğunu söyleyebilmek mümkün.
Daha ciddi rakipler geldikçe resim daha netleşecek.
Eldeki malzemeyle daha iyi yemek pişirmek için top teknik heyette...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor