Bülent Tulun

Bülent Tulun

18 Ekim 2010 | Pazartesi

Bu rekor tez olur

Galatasaray maça yine adeta 1-0 yenik başladı. 3. dakikada yediği gol savunmanın organizasyonsuzluğunun yanı sıra müthiş bir hakem yorumu hatasıydı.
Ofsayt pozisyonundaki bir oyuncu aktif oyuna katkısı olmadığı zaman bu ofsayt kabul edilmez. Yenen goldeki pozisyonda bariz ofsayt pozisyonundaki A.Gücülü oyuncu topa hamle yaptı ve aktife geçmiş oldu, yardımcı hakem de bayrağını kaldırdı. Arkadan gelen diğer A.Gücülü, ki ofsaytta değildi, golü attı. Bu derslere konu olacak olayı devam ettiren Özkalfa böylece neden hâlâ bir aşama yapamadığını da belgelemiş oldu.
İlk kırkbeş dakika boyunca organize tek bir atak yapamayan Galatasaray ümit vermiyor. Özellikle bol miktardaki serbest vuruşlarda ahlar vahlar arasında beyhude işler yapıldı, herkes kafasına göre takıldı.

Rijkaard'da ışık yok

Galatasaray çok kolay analiz edilip çözülebilen bir takım. Çünkü taktik ve varsyasyon olarak hiç zeka pırıltısı göstermeyen bir yapısı ve teknik heyeti var. Tüm maçlarda 11 oyuncu da sanki kendi o anki kararlarına göre oynuyorlar. Savunma adeta derin bir uyku halinde. Araya atılan topların tamamına yakını gol pozisyonu oluyor. Bu, bir teknik direktör için olabilecek en kötü durumdur.
Tribünlerde ilk defa duyulan "Rijkaard istifa" tezahüratı ise yukarıda anlattıklarımın tezahürü. 11 milyon euro bonservis verilerek alınan Misimovic ve Pino yuhalanarak oyundan çıkıyorsa gerisini siz hesap edin.
Ankaragücü'nde Güven sahanın yıldızıydı. Weeks ve çıkana kadar Metin Akan futbol adına yapılabilecek her şeyi yaptılar.
Hesapsızlık, kitapsızlık ve "ben bilirim, tez yazarım" megalomanyasının sonucu; sekiz Süper Lig maçında dört yenilgi ve yeni bir rekor.
Futbol aleminde bedeli ödenmeyen hiçbir iş yoktur. Umarım bunların hesabı da Galatasaray camiası tarafından sorulacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor