Bülent Tulun

Bülent Tulun

05 Nisan 2011 | Salı

Geleceğe yol açalım

Takımın başında çıktığı ilk resmi maçta 4 cezalı ve 2 sakatla işe başlamak zorunda kalan Bülent Ünder hoca seçilebilecek en doğru 11'le başladı.
Hücum gücü son derecede zayıf ve ikinci bölgeden topu gol alanına taşımakta zaafiyeti olan Galatasaray, maçın ilk yarısında kalesinde ciddi gol pozisyonları yaşadı. Pino, Arda, Stancu ve Kewell beraber oynayınca savunmaya yardım problemi çok barizdi.
Servet'i sürpriz adam olarak sürekli gol yollarına yollayan Ünder, bu atakta çoğalamama problemini elindeki malzemeye göre çözmeye çalıştı. Servet'in ileri çıktığı pozisyonlarda Cana daha defansif oynuyordu.
Takım savunmasında büyük zaafları olan rakibinin üstüne akıllı bir şekilde gelen Antalyaspor, 2 farklı öne geçtikten sonra farkı daha da arttırabilirdi.
Top Galatasaray'lı oyunculara geldiğinde adeta 5 kg haline geliyordu. O kadar ağır bir şekilde hücuma kalkılınca Antalya'nın her akını gol pozisyonu haline döndü.

Top sanki 5 kg olmuş!
Orta sahada rakibinden hiçbir baskı görmeden top yapan Antalyaspor adeta yazlık maç oynar gibiydi.
Her yıl onlarca futbolcuyu yollayıp, yeni onlarca futbolcu alırsanız bu bitmeyen sirkülasyonda takım olmaktan çıkarsınız. Aynı sezonda en az 2 değişik teknik direktör ile çalışıp, futbolcuların kafalarını karmakarışık ederseniz bu sonuçlar kaçınılmaz olur.
Yapılacak tek şey bundan sonra yeni sezon planlamasını rahat yapabilecek bir ekibe kısa zamanda olanak sağlamak ve abuk sabuk insanlara imza toplatıp mahkemeye falan gitmeden Galatasaray'ın geleceği ile daha fazla oynamamak olmalıdır.
İyi bir Galatasaraylı olduğundan hiç şüphem olmayan Sayın Adnan Polat bugüne kadar kötü kadrolar ve yanlış danışmanların kurbanı olmuştur. Ama olmuşla ölmüşe çare yoktur. Sayın Polat'ın bundan sonra en doğruyu yapacağına emin olmak istiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor