18 Mayıs 2012 | Cuma

Derinlik yok

Sulu maçtan sonra tarihe geçen bir de gazlı maçımız oldu, "emeği geçenlerin eline sağlık" demeyeceğim tabii ki, Allah onları ıslah etsin.
Belli bir grubun elinden çıkan ve tribündeki çoğunluğu da mağdur eden bu olaylar, marjinal grupların her zaman yapabileceği çıkışlardır.
Oldu, olacak da. Ama Fenerbahçe yönetiminin duruşunu, böylesine büyük bir camiaya doğrusu yakıştıramadım.
Faturayı Galatasaray'a kesmek, kupa törenine engel olmaya çabalamak nasıl bir ruh halinin sonucudur, doğrusu çok da merak ettim...
Galatasaray içinse gelecek sezona yönelik ciddi mesajlar vardı. Başsız kalmış, teknik direktörü tarafından yönetilen bir kulüp olan Fenerbahçe ile, Avrupa kupalarında hırpalanan ve ligdeki yoğun maç takvimini kaldıramayan Beşiktaş ve Trabzonspor karşısında bu kadar zorlanıyorsa Galatasaray, bu kadro Şampiyonlar Ligi'ni hiç taşıyamaz. Bu kesin.

En az 4 oyuncu gerek
Fatih Terim de sezon içinde diyebildiği kadar söyledi, "Kadro derinliğim yok" diye. Hatta "Santrforum yok" bile dedi ki takıma yönelik basın üzerinden mesaj vermek adeti değildi. Kadrosunun Şampiyonlar Ligi için yetersiz olduğunu en iyi o biliyor.
Asgari 4 oyuncuya ihtiyacı var sarı-kırmızılıların. Temposunu Avrupa arenasında mücadele edebilecek seviyeye çıkaracak, 4 banko adama.
Ve EURO 2012 finalleri nedeniyle bu transferlerin sezon başına kalma ihtimali de oldukça güçlü.
Kısacası geçen sene hemen her transferin tutması, 10 yılda bir olacak bir şeydir.
Galatasaray şampiyon oldu ama transfer şampiyonluğu, bu seneki lig şampiyonluğundan da çok daha zor olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor