18 Eylül 2013 | Çarşamba

Hatalar zinciri

Fatih Terim'in bu sezon ilk kez, yabancı sınırlamasına takılmadan özgürce kadro kuracağı maçtı.
O da Riera ve Dany'yi tercih etti. Engin Baytar'ın ilk 11'de olması da beklenen bir seçim degildi.
Galatasaray oyunun başında baskı kurup skor üstünlüğünü bir an önce alma stratejisi ile sahadaydı. Ve Real Madrid gibi bir rakip karşısında, yedigi gole kadar azımsanmayacak kadar pozisyon da üretti.
Galatasaray ilk yarıyı galip kapatamadıysa buna biraz da futbolun adaleti yok diye ifade etmek lazım. Ama İsco'nun golünden sonra tablo değişti, Galatasaray yelkenleri suya indirdi.
Drogba'nın sakatlanması ise teslim bayrağının çekilmesiydi.
Fatih Terim'Belki iyidir, düzelir' diye Drogba'nın yerine ilk yarının 4 dakikalık uzatması boyunca oyuncu bile sokmadı, Real Madrid karşısında 10 kişi kalmayı göze aldı.
35'lik Drogba, bu kulvarda takımın neredeyse tek umut bağıydı çünkü.
İkinci yarının hemen başında Benzema ile gelen gol ise oyunu tek taraflı hale dönüştürdü.
Galatasaray dün çekindigi yerden vuruldu. Savunması, Şampiyonlar Ligi'nde olmaması gereken hatalar yaptı. Real gibi bir takım da bu ikramı geri çevirmezlik yapmazdı.
Galatasaray'daki tek sıkıntı savunma değil kuşkusuz. Sneijder'in hâlâ yıldız gibi parlamaması, gecen sezonun yıldızı Burak'ın sönüklüğü, Melo'nun formsuzluğu, Selçuk'un asıl yerinde oynatılmaması, Engin'in yetersizliği de dünkü acı tablonun nedenlerinden biriydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor