19 Ocak 2010 | Salı

Doğrular silsilesi...

Her ne kadar bu sezon daha çok göze batsa da Kayserispor son yıllarda hep futbol adına doğru adımlar attı. Ertuğrul Sağlam tercihi ve gittikten sonra takımın Tolunay Kafkas'a emanet edilmesi gibi... Doğrular bununla sınırlı kalmadı elbette. Yönetim yönetimliğini, Süleyman Hurma da menajerliğini yaptı. Kimse kimsenin işine karışmadı ya da birilerinin ağzını açıkta bırakacak taleplerde bulunmadı. Transfer bütçesi 'mütevazı'nın biraz üzerine çıksa da "Yok artık" dedirtecek rakamlar telaffuz edilmedi. Buna karşılık Gökhan Ünal (6 milyon 250 bin euro) ve Mehmet Topuz (9 milyon euro) transferlerinde kulübün kasasına çok ciddi rakamlar girdi. Bunlar yönetim doğrularıydı.

Var mı katılmayan?
Transferde genç milli takımlar hedef alınarak, gelecek vadeden çok sayıda oyuncu Kayserispor'a kazandırıldı. Yabancı transferinde de isabet yüzdesi (Toledo, Saidou, Makukula) epeyce yükseldi. Bu da menajer Süleyman Hurma ve teknik direktör Tolunay Kafkas'ın doğrularıydı. Peki ya futbolcular? Onların doğruları yok mu? Rakibe göre 'küçümseme' ya da 'çekinme' gibi duygulara kapılmadan kapasitesinin hakkını veren sarı-kırmızılı oyuncular, takımın bugünkü konumuna gelmesinde elbette başrol oynadı... Özet şu: Herkesin işini, yani iyi bildiği şeyi yaptığı bir kulüp haline gelen Kayserispor, iç dengedeki doğrular silsilesinin karşılığını almaya başladı... Var mı bana katılmayan?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor