17 Aralık 2010 | Cuma

Can yakan hatalar

Türkiye'de maalesef hak yemek artık moda oldu ve hak yenilse de yanlışlıkla hata yapılmış gibi gösteriyorlar.
Hakemler, verdikleri ve vermedikleri kararlarla çok rahat bir şekilde maçın sonucuna tesir edebiliyorlar. Kalkan yada kalkmayan bir bayrak, çalan ya da çalmayan bir düdük, bütün emekleri, yapılan yatırımları, harcanan zamanı alıp götürebiliyor.
Her insan hata yapar. Hakem de insan olduğuna göre hata doğasında vardır. Fakat bazı pozisyonlarda hata kelimesini kullanmak hata yapana saygısızlık olur. Eskişehirspor maçında, Burhan'ın attığı golde ofsaytı vermeyip, golü geçerli sayan İlker Meral ve yardımcıları sonuca direkt etki ettiler.

Son üç maçta beş puan gitti
Kayserispor
'un, Antalya'da 2-1 kaybettiği maçta Sedat, Fırat Aydınus'un önünde topu elle düzeltip devamında golü attı sonuç yenilgi ve kaybedilen bir puan. Eskişehir maçında kaybedilen iki puan. Trabzon maçında Giray'ın kendi kalesine attığı golü Bünyamin Gezer ofsayt diye iptal ediyor ve kaybedilen yine iki puan.
Sadece üç maçta Kayserispor'un kaybettiği 5 puan var. Ligde 29 puanla 4. sırada yer alan sarı-kırmızılıların şu anda 34 puanla 2. sırada yer alan Bursa ile puanlarının eşit olması gerekiyordu.
Ama maalesef hakem kararları buna engel oldu. Tabii maddi zarar cabası. Umarım bundan sonra hatalar can yakmaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor