30 Aralık 2010 | Perşembe

Doğru yönetilmek

Son yıllarda Anadolu kulüplerinin birçoğunda yönetimsel bazda yapılan doğru ve akılcı hamleler, beraberinde başarıyı getirdi.
Anadolu'da son yıllarda hem sportif açıdan hem de kurumsallaşma açısından, en iyi gelişimi gösteren, modern stadyumu, önümüzdeki sezon hizmete girecek Avrupai tesisleriyle Kayserispor geliyor.
Başta Onursal BaşkanMehmet Özhaseki olmak üzere, yıllardır kulübün her kademesinde yöneticilik yapan, 2004 Aralık ayından bu yana da başkanlık koltuğunda oturan Recep Mamur'un yaptığı doğru hamleler, mevyelerini vermeye başladı. Yönetim kurulu ve genel menajer Süleyman Hurma'nın attığı doğru adımlar takımı ligin demirbaşlarından biri haline getirdi.
Her sezon birçok genç oyuncuyu futbol piyasasına sunan,Cangele, Troisi, Zalayeta, Eren Güngör, Santana, Furkangibi önemli isimleri sakatlık kabusu yaşamasına rağmen ligde üst sıralarda yer alan Kayserispor'un bu başarısındaki en büyük etken doğru yönetilmekten geçiyor.
Her sezon üstüne koyarak yolunda ilerleyen Kayserispor, ligin ilk yarısında şanssız sakatlıklar ve hakem hataları olmasa ikinci devrede şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olurdu.
Ama önemli olandoğru yolda ilerlemektir. Zaman zaman kazalar, kayıplar, hüzünler olacaktır.
Önemli olan yolun sonu...
Yolun yarısı başarıyla geçildi, darısı ikinci yarısına...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor