03 Ocak 2011 | Pazartesi

Takviye gerekiyor

İlk yarıdaki performansından sonra Kayserispor'da, 2. yarı öncesi beklentiler fazla. Bunların gerçekleşebilmesi için takviye yapılması ve sakatların da takıma dönmesi gerekiyor.
Sezon başındaki görüntüye bakıldığında kimse Kayserispor'dan ilk yarıda yaptıklarını gerçekleştirmesini beklemiyordu. Yeni teknik heyeti, yenilenen futbolcu kadrosu, gençlere yapılan yatırımlar, lig öncesi birçok kesimin olaya kuşkulu yaklaşmasına neden oluyordu.
Başkan Recep Mamurve ekibi son yıllarda yaptıkları akıllı hamlelerle riske girmelerinin karşılığını başarı ile aldılar. Başarıya aç teknik adam ve futbolcu kadrosu kuruldu. Şota ve ekibi kendilerine güvenenleri mahcup etmedi. Souleymanou, Serdar Kesimalve M. Erendışındaki ideal onbirden çoğu ya yeni transfer, ya da geçen sezonun kulübede oturanı.
Cangele, Troisi, Zalayeta, Santana, Eren Güngör gibi önemli sakatlıklar yaşanmasına, Şota'nın hemen hemen hiçbir maçta ideal kadroyu sahaya sürememesine rağmen gelinen nokta başarıdır. Şota'nın yurt dışındaki futbolculuk ve antrenörlük kariyerinde edindiği en büyük artı, sabır.
Bunu zamanla takımına monte eden Gürcüteknik adam, birçok maçta bu şekilde sonuca gitti.
Şimdi iki takviye ile başarı rahat gelebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor