15 Şubat 2010 | Pazartesi

Yorgun Antalya

Antalya'daki şartlar Eskişehirspor'un ilk deplasman galibiyeti alması için müsaitti. Kupanın da yarı finalisti olan Antalyaspor, 20 gün içinde 6. maçına çıkıyordu. Bu 6 maçın 4'ünü de son 12 gün içinde oynamıştı. Yorgunluk bir yana, Antalyaspor'un ana iskeletini oluşturan futbolculardan Ali Zitouni, Jedinak, Kerim Zengin, Fatih Ceylan, Şenol Can, Hakan Ömert, Orhan Ak ve Vahap Işık sakatlıkları nedeniyle kadroda yoktu. Teknik direktör Mehmet Özdilek, A2 takımından aldığı genç oyuncu Zeki ve sakatlığı tam geçmeyen Serge ile birlikte listeye ancak 17 futbolcu yazabilmişti.

OĞUZ ÇETİN "SAKARYALILAR GRUBU"NU KURDU MU?

DÜNYA FUTBOLUNUN 1 NUMARASININ SKANDALLARI

Bunlara bir de ilk yarının sonlarında sakatlanan Erhan Güven eklendi. Hepsinden önemlisi, Eskişehirsporlu 600 kadar taraftar sadece takımlarını desteklemekle meşgul olurken, Antalyaspor'un 8 bin civarındaki seyircisi, 90 dakika boyunca yönetimle uğraştı. Maçın 55. dakikasına kadar ortada futbol adına bir şey yoktu. Daha doğrusu izleyenleri heyecanlandıracak bir pozisyon ve mücadele yoktu. Maçta öne çıkan bir isim de göremedim. Antalyaspor'un, 54. dakikada Veysel ile bulduğu golden sonra maça nihayet mücadele ve pozisyon zenginliği dahil oldu. Eskişehirsporlu Erkan Zengin'in attığı gol maçın en güzel hareketiydi. Çok sayıda eksiklerine ve yorgunluğuna rağmen atak sayısı ve pozisyon bakımından Antalyaspor öndeydi ama değerlendiremedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor