03 Mart 2010 | Çarşamba

Antalya gerçeği

Antalya'da Şifo göreve başlayalı 17 ay geride kaldı. Şifo'nun Antalya'daki en büyük devrimi 'Anadolu takımı ezikliği'ni silip atması oldu. Antalyaspor'un bu özelliğini en iyi bilen takımların başında da Fenerbahçe ve Galatasaray geliyor desek hiç de abartmış olmayız. Kupa maçında Fenerbahçe'ye 4 gol atan, Galatasaray'ı kupada çeyrek finalde eleyen Antalyaspor'un nasıl futbol oynadığını anlatmama gerek yok. Bu sene çok farklılar. Antalyaspor, ligin ikinci yarısında galibiyet yüzü görmedi. Şimdi bu durum Fenerbahçe'yi sevindirebilir. Ama Antalyaspor'u bir başka açıdan incelediğimizde Fenerbahçe'yi tedirgin edecek gerçekler var. Hükmen kazanılan Ankaraspor maçını hariç tutuyorum. Antalyaspor son 5 deplasmanında yenilmedi. Ayrıca bunların arasında 2-1 kazanarak Kayseri'yi liderlik koltuğundan indirdiği maç da var. Daha da özeti; Antalya deplasmanda en son 12. haftada İstanbul Büyükşehir'e yenildi.

Necati ve Veysel formda
Antalyaspor
üstelik kasım ayından bu yana çiftkale yapamıyor. Çünkü sakatlıklar nedeniyle kaleciler hariç iki takım yapacak 10'ar oyuncusu yok. Uzun bir aradan sonra takımda sakat futbolcu sayısı 5-6'ya düştü. Bir ay aradan sonra geçen hafta Trabzonspor maçında listeye 18 futbolcunun ismi yazılabildi. Süper Lig'de isimlerini Antalyaspor forması altında yeniden hatırlatan Necati Ateş ve Veysel Cihan formda. Beraberlik artık Antalyaspor'u kesmiyor. Bu Fenerbahçe maçı için de geçerli. Pazar günü oynanacak maçın sonucu konusunda kahinlik yapamam ama heyecanın üst seviyede geçeceği bir mücadele yaşanacağını garanti ederim. Sıkıntıda olan F.Bahçe, karşısında taş gibi bir Antalyaspor bulacak. İşi çok zor olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor