22 Ağustos 2010 | Pazar

Korku filmi gibi

Antalyaspor geçen hafta F.Bahçe'ye farklı mağlup olunca oldukça sarsılmış.
Geçen yılın başarılı ekibi lige böylesine ağır bir tokatla başlamayı hiç planlamıyordu.
Bu yüzden hafta içi kırmızı-beyazlı takımda stresli bir hava vardı. Bu gerginlik Sivasspor maçına da fazlasıyla yansıdı. Antalyaspor geçen hafta G.Saray'ı yenip moralini en üst seviyeye çıkaran Sivasspor karşısında iyi organize olamadı. Maçın çok zor geçeceği belliydi. Nitekim ilk yarı tam bir korku filmi gibiydi Akdeniz ekibi için. Sivasspor bu yarıda tam 4 net gol pozisyonu buldu. Antalyaspor ise 2 gol pozisyonu üretebildi.
Bu tamamen stresin yoğunluğundan kaynaklanıyordu. Sivasspor deplasmana bir puan için gelmişti.
Maçta öne çıkan futbolcu yoktu. Her iki takım da kollektif futbol oynamak istedi. Ancak istediğini alan konuk ekip oldu. Çünkü iki hafta sonunda 4 puana ulaştı. Antalyaspor'da ise hesaplar tutmadı.

Acil tedbirler alınmalı

Kuşkusuz kırmızı-beyazlı takımda en büyük stresi teknik direktör Mehmet Özdilek yaşıyor. Genç hoca öncelikle oyuncuları üzerindeki baskıyı düşürmeli. Çünkü sahada istenilen oyun oynanamıyor.
Eğer en kısa zamanda Antalyaspor'da acil tedbirler alınmazsa düşüş sürebilir ve hiç hesapta olmayan şeyler yaşanabilir. Özellikle takımın hücum gücü zayıf. Geçen yılki gibi gol pozisyonu üretilemiyor. Sivasspor ise çok hırslı bir görüntü çizdi.
Geçen yıl taraftarını üzen Yiğidolar bu sezon işi sıkı tutmak istiyorlar. Ceyhun takıma güç katmış. Mehmet Yıldız'ın varlığı ise büyük bir hava getirmiş. Sivasspor için önümüzdeki hafta oynanacak Bursaspor karşılaşması çok önemli. Bu maçta alınacak sonuç ve oynanacak futbol gelecek için belirleyici olabilir.
Fakat Sivasspor umut verici oynuyor.
Antalyaspor ise moralini bozmadan ancak gerekli tedbirleri alarak yoluna devam etmeli.
İki hafta sonunda 5 puan kaybedildi. Ligin başı olduğu için bunlar telafi edilebilir.
Sorunlar yerinde tespit edilmeli. Mehmet Özdilek bunun altından kalkacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor