14 Aralık 2009 | Pazartesi

Vurdu ve durdu

Kolay gibi görünen Denizlispor maçı zor geçse de Şenol Güneş yönetimindeki bordo- mavililer, 3 kıymetli puan aldı. Ancak dün görüldü ki Güneş, dağılmış Trabzonspor'un sadece 30 dakikasını düzeltebilmiş. Bordo-mavililer ilk yarım saatten, yani golü attıktan sonra kağıt helva gibi dağıldı. Savunma bol gedik verdi, orta alan ileriye top çıkaramadı ve gol bölgelerindeki oyuncular zor elde ettikleri gol pozisyonlarını kolay harcadı. Trabzonspor'un en iyisi Ömer idi. Alanzinho'yu izlemek büyük zevk, fazla izlemek eziyet. Çünkü sapıtıyor ve onca varyetenin üzerine akıl almaz top kaptırmalar, hatalar ve boşvermişlik yapıyor. Song mendirek gibi, ahı gitmiş vahı kalmış Denizlispor'un ataklarını önlemeye çalıştı. Hele bir ara ev sahibi takım rakip sahaya öyle bir baskı kurdu ki, Trabzonspor tehlike üzerine tehlike atlattı. Yeşil-siyahlıların beceriksizlikleri ve Song-Egemen işbirliği gole izin vermedi.

Üç altın puan kazandı
Denizlispor antrenörü Hakan Kutlu; Ahmet Cebe'yi sola, Güray'ı da sağa çekti. Güneş de sakatlığı hükseden Gabriç'i kenara, Alanzinho'yu sola ve Serkan'ı da ortaya alarak karşılık verdi. "3 puan yeter" düşüncesi, bordo-mavililerin geride hapis kalmasına neden oldu. Denizlispor 4-5 oyuncu ile bordo-mavili kaleyi çok zorladı. Buna karşın, durdu diye gördüğümüz Trabzonspor'da Alanzinho (5), Ömer (10), Umut (10-30-78-81) ve Serkan'ın (57) uygun pozisyonlarda golü atamamaları, uzun süredir tartışılan "Golcü" eksikliğini bir kez daha gündeme getirdi. Sonuçta bordo-mavililer, Güneş ile ikinci haftayı da galibiyetle geçti ve Fenerbahçe maçı öncesinde moral kazandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor