27 Şubat 2010 | Cumartesi

Yalnız ikinci yarı

Tatsız, tuzsuz ve pozisyonsuz maçta Antalyaspor ile Trabzon, "Kupa" provası yaptılar. İlk devre rakibi tartan bordomavililer ikinci yarıda üstün oynadı ama kazanamadı. Ama 2010'daki yenilmezlik sürüyor. Bir kez daha görüldü ki Trabzonspor'da maçı alıp götürecek, takımı yönlendirecek bir lider yok. Yine sol kanat boştu. Önü boş olan Cale kötü idi ve yenilen golde büyük hatası vardı. Necati'nin uzaktan attığı golde topu takip edemeyen Onur hatalı idi. Sağda, Serkan savunmada kalınca hucuma destek veremedi. Serkan, 2 kez öne çıktı ve Trabzonspor pozisyona girdi. Bordo-mavililer, Burak ve Umut ile 3 puana yaklaştı ama biraz telaş, biraz da beceriksizlik Ömer'in şansı oldu. Antalyaspor, önde Necati ve Veysel ile Trabzonspor savunmasını zaman zaman da olsa zorladı. Giray ile Egemen'in, zaman zaman kağıt helva gibi dağılmasından ev sahibi yararlanamadı.

Resmen penaltıydı

Antalyaspor ikinci yarıda beraberliğe oynadı. Şenol Güneş, Alanzinho'yu alıp yerine Gabriç'i soktu. Engin'i de sağa çekti. Bu değişim, bordo-mavili takımın orta sahasına canlılık getirdi. Trabzonspor, Antalyaspor'u kalesi önüne hapsetti. Bordo-mavililer, Burak ve Umut ile akıl almaz gol pozisyonunu değerlendiremedi. Ancak, Antalyaspor'da da Necati ve Ertuğrul, rakibe nazire yaparak, uygun pozisyonlarda golü bulamadılar. Maçın sonuna doğru iki takımın teknik adamları oyuncu değişiklikleriyle birbirlerini yokladı ise de sonuç değişmedi. Ancak 90+2. dakikada Musa'nın ceza alanı içinde Teofilo'yu indirmesi, her yerde 'penaltı' idi. Hakemler nedense göremedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor