13 Mart 2010 | Cumartesi

İpten dönüldü

Trabzonspor 12 maçlık yenilmezlik unvanını Gaziantep'te de bırakmadı. Bir takım bu kadar değişime uğrar. Aslında önceki yenilgisiz maçlarda bordo-mavililer belirli yerlerde çok büyük gedikler veriyordu. Bu hastalık Gaziantep'te de devam etti. Bereket Alanzinho imdada yetişti de 1 puan kurtarıldı. Colman ile Egemen'e Şenol Güneş, formsuzlukları yüzünden tırpanı atmıştı. Ama "Kenara çekilecekler yalnız onlar mı?" diye düşünmek gerek. "Engin, Ömer, Giray, Burak ve özellikle yine Selçuk bu takımda nasıl oynar?" sorusunu akla getirdi. Gaziantep'de dünya yıldızı oyuncu yok. Ancak, bordo-mavililer yedikleri çalımlarla çimleri yoldular adeta. Milli Takım'da oynayan bir futbolcu yerlerde sürünür mü? Orta sahada bir Erman Özgür'e engel olamadılar. Hele yenilen golde, kontrada top kaybettiler ve orta alandakiler rakibi durduracaklarına hakemi kandırmak için yerlere yattılar.

Alanzinho kurtardı
Çoğu pozisyonda ayakta duramayan Trabzon'un kondisyon eksikliği de göze battı. Güneş'in ikinci yarıdaki değişiklikleri bu kez sonucu değiştiremiyordu ki Alanzinho'nun muhteşem golü bordo-mavilileri ipten kurtardı. Kimse darılmasın. Böyle oynayan bir takıma 1 puan bile fazla. Takımda o kadar çok boşa oynayan var ki... Bazı futbolcular, yasak savaşmaya çalışıyor. Alanzinho hareketlendirdi ve gol de atarak kurtarıcı oldu. Hatlar arasındaki kopukluk bu yarıda da devam etti. Serkan'ın sol beke, sonra sağa geçmesi ilginçti. Serkan'ın tek oynamadığı yer kale kaldı. Burak'ın son dakikalarda 2 metreden kaçırdığı gol ise tam bir beceriksizlik örneği idi. Neticede Trabzonspor kötü oynadığı maçta 1 puanı kurtardı. Şenol Güneş'in Galatasaray maçı öncesinde bu futbolu irdelemesi gerek. Yoksa işler iyi değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor