26 Mart 2010 | Cuma

Final için yeter

Trabzonspor, Antalyaspor'u çantada keklik görmenin cezasını az daha görecekti. Bütün düşüncesi finalde Fenerbahçe ile oynamak olan bordo-mavililer ancak ikinci yarıda kendine gelebildi. Trabzonspor konuğu Antalyaspor'u ikinci yarıda yükselttiği tempo ile yenebildi. Sahanın en iyisi Alanzinho ve Umut'un şık golü, bordo-mavililere derin bir nefes aldırdı. Kötü bir Antalyaspor önünde Trabzonspor ilk 45 dakika çok zorlandı. Trabzonspor'da yine Colman oyuna hiçbir katkıda bulunmadı. Alanzinho şov yaptı. Necati'nin tutukluğu da Antalyaspor'un freni oldu. Tita ile bordo-mavili savunma hayli zor anlar yaşadı.

Yerinde değişiklik
İkinci devreye bordo-mavililer Ceyhun Gülselam'ın yerine Engin Baytar ile başladı. Bu değişiklik, Trabzon'u hareketlendirdi. İlk 45 dakikada gol yemeyen Antalyaspor, "Rövanşta işi bitiririm" düşüncesiyle savunmaya ağırlık verince bordo-mavililer oyunu rakip kaleye yığdı. Trabzonspor, bu süratli ve atak oyunun semeresini de önce Alanzinho, arkasından da Umut'un nefis golleri ile gördü. Bordo-mavili takımın gollerinin Antalyaspor'un oyunda hakimiyet kurduğu anlarda gelmesi de kırmızı-beyazlı takım için şok oldu. Zor, sıkıntılı ve telaşlı maçta atılan 2 gol, Trabzonspor'u finale çıkarmaya yeter. Ancak Antalya'da oynanacak rövanş maçında büyük bir hata yapmaması kaydıyla.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor