11 Mayıs 2010 | Salı

Rehavete dikkat

Belli ki dün akşam Ziraat Türkiye Kupası'nın rehaveti vardı Trabzonspor'un üzerinde. Çünkü 14 yıldır "düştü", "düşüyor" derken bu sezon Süper Lig'e veda eden Denizlispor karşısında bordo-mavili takım zaman zaman bocaladı.
Görüldü ki iyi bir Yattara önümüzdeki sezon sakatlanmadığı takdirde tribünleri ayağa kaldıracak. Ve yine anlaşılıyor ki önümüzdeki sezon kenarlarda Yattara ile Alanzinho olacak.
Savunmanın gevşekliği devam ediyor.
Takımda bir tek Umut'un grafiği düzenli. Ne iniyor, ne çıkıyor. Hep golleri kaçırıyor. Dün de ilk yarıda kellere bile kıllarını yoldurdu. Teknik direktör Şenol Güneş'in 4-5-1'ine karşı, Denizlispor'un hocası Hakan Kutlu'nun 4-4-2'si vardı.
Golü alkışlanan ligden düşmüş Denizlispor, efendice oynadı ve kaybetti. 30 Ocak'tan beri dışarıda kazanamayan bordo-mavililer şeytanın bacağını kırdı.

Kadıköy'e yansımamalı
Şenol Güneş, dün akşam bir anlamda önümüzdeki sezonun takımının provasını yaptı. Gidecekler ve kalacakların bugünlerde belirlenmesi normal...
Giray'ın kafa golü güzel, Tolga'nın acemice yediği gol çirkindi. Murat Tosun'un attığı gol de alkışlanacak türdendi. Topu önüne alışı ayrı güzel, şutu bir başka güzeldi.
Bordo-mavili taraftarların Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki 61. dakika şovu ise her zamankinden daha görkemli idi.
Bu karşılaşmada da görüldü ki, Trabzonspor kadrosunu iyi bir golcü ile transfer etmediği takdirde gelecek sezon Umut ve Teofilo ile zor 90 dakikalar yaşar. Eczanelerde sakinleştirici kalmaz.
Ligden düşmüş bir Denizlispor karşısında bile sıkıntılı pozisyonlar yaşadı bordo-mavililer. Şimdilik "Kupa rehaveti" deyip geçelim.
Ama bu rehavetin Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanmaması gerek.
Belki de şampiyonluk düğümünün çözüleceği maçta bordo-mavili takım şanlı tarihine gölge düşerecek durumda olmamalıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor