21 Mayıs 2010 | Cuma

1 dakikalık sevinç

Bank Asya'dan Turkcell Süper Lig'e gelecek takım pazar günü belli olacak. Konyaspor, attığı tek golle işi garantilemeye çalıştı ama olmadı. Gözler Ali Sami Yen'in çimlerinde, kulaklar ise radyoda Altay-Adana maçındaydı. Tıklım tıklım sayılabilecek bir kalabalık önünde oynanan maçı Konyaspor 1-0 kazandı.
Bu arada Ali Sami Yen Stadı'nın basın tribünündeki TV ekranlarının kapalı oluşu, bu lige ne kadar önem verildiğinin en güzel göstergesi oldu! Kimse tartışılan pozisyonları ekranda göremedi nedense.
Hakem Fırak Aydınus iyi ve yakından izledi pozisyonları. Bu arada Konyaspor'un attığı golden önce "taç" diye itiraz eden kırmızıyeşilliler, bu gafletin cezasını gol yiyerek gördü. İlk yarıda öne geçen Konyaspor, bunun üzerine yatmaya çalıştı. İkinci yarıda geriye yaslanınca hayli ecel terleri döktüler. İki takım da adam adama oynadı. İlk 45 dakikada Zafer, Konyaspor'u orkestra şefi gibi yönetti. Atılan gol, yeşil-beyazlıları soyunma odasına rahat yolladı. Tribünlerden Ziya Doğan'a atılan maddelerin haddi hesabı yok. Konyak şişesi bile Doğan'ın yanıbaşında parçalandı. Ya başına gelseydi. Neyse, oyuna dönelim. Ziya Doğan ile Erdoğan Arıca, tüm atraksiyonları denedi ikinci yarıda. Bu arada, 45 dakika geriye yaslanan bir takımın gol yememesini rakibin beceriksizliğine ve de Konyaspor kalecisi Haluk'un birkaç tehlikeli pozisyonda gole izin vermemesine bağlamalı. Tribünlerde 2 dakikalık sevinç ve "Şampiyon" tezahüratları yankılandı.
Ancak, Olimpiyat Stadı'ndan gelen gol haberi ile her şey normale döndü. Ve 6 puanlı Konyaspor, pazar günkü son maça bıraktı kendini.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor