12 Ağustos 2010 | Perşembe

Sinyaller olumlu

Trabzonspor için zor bir sezon daha bu hafta sonunda Ankara'da başlıyor.
Bordo-mavililer, ilk maçında iddialı ama cezalı olduğu için seyircisiz Ankaragücü'nden sıyrılmaya çalışacak.
Trabzonspor'un sezon sonundaki yeri, en az 3 büyükler ile son şampiyon Bursaspor kadar merak konusu... Hazırlık dönemini iyi geçiren ve arkasından da son şampiyon ile oynadığı maçta güvenoyu alan bordo-mavililer, Süper Kupa ile bu sezon için kolay yutulur lokma olmadıklarını gösterdi.
Geçen sezonun ortasında işbaşına gelerek dağılmakta olan takımı toparlayan Şenol Güneş için de bu sezon çok zor geçecek.
Türkiye'nin en iyi teknik adamlarının başında gelen Şenol Güneş ile geçen sezon tırmanışa geçen Trabzonspor'dan bu yıl yeniden zirve yarışı bekleniyor. Oturmuş kadrosu, kendini bulan golcüsü Teofilo, Brezilyalı Jaja ve iyi bir Yattara ile Trabzonspor bu ligin altını üstüne getirecek.

Güneş'e güvenin
Teknik direktör Şenol Güneş'i takımı ile bir arada olduğu zaman üstünde forma, altında şort ile görüyorum. Şenol Güneş, bir futbol okulu koordinatörü görünümünde, her şeyi ile kendini bordo-mavili takıma vermiş.
Futbol oynadığı zaman da öyle değil miydi?
Omuz verdiklerinden başkasına yaşam hakkı tanımayanlar, nihayet Şenol Güneş için "Eh işte" demeye başladı. Bu da önemli bir aşama. Milli Takım'daki dünya üçüncülüğü, Trabzonspor kalesindeki başarısı, Kore'deki performansı, centilmenliği, bilgisi ve en önemlisi futbola adanmış bir beyin bazıları için bir şey ifade etmiyor. Çünkü taraflar! Şenol Güneş'in ben şahsen beklenenin üzerinde iyi işler yapacağına inanıyorum.
Yeter ki Şenol Güneş'e güvenin ve arkasında durun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor