16 Ağustos 2010 | Pazartesi

Liverpool niyetine

Bir kere şunu söylemeden geçemeyeceğim... Seyircisiz maçın tadı tuzu yok. Trabzonspor, Ankaragücü deplasmanında ilk yarıdaki tutuk oyununu ikinci devre Yattara'nın girişiyle galibiyetle süsledi.
Teknik direktör Şenol Güneş'in tam zamanında Umut Bulut'u da sahaya sürmesiyle bordo-mavili takım, Spor Toto Süper Lig'in kaliteli ekiplerinden biri olan Ankaragücü'nü vurdu ve sezona 3 puanla başladı.
Başkent ekibinde golcü futbolcu Vittek'in yokluğu dezavantaj oldu. Liverpool maçını düşünen Karadeniz ekibi, karşılaşmanın ilk yarısında durumu idare eder gibiydi.

Yattara hareketlendirdi

Bu yarıda 2 mutlak pozisyonu değerlendiremeyen Teofilo, ikinci 45 dakikada attığı gollerle kendini affettirdi. Yeni transfer Glowacki ise savunmada adeta duvar ördü.
İkinci yarıda teknik direktör Şenol Güneş önce Yattara'yı, arkasından da Umut'u sahaya sürerek maçı riske etti.
Bu değişiklik bordo-mavilileri hareketlendirdi.
İbrahima Yattara, eski günleri hatırlatırcasına nefis oynadı. "Al-at" paslarıyla arkadaşlarını pozisyona sokup, oyuna renk kattı. Teofilo'nun ilk golünden sonra sarı-lacivertliler, 2 mutlak pozisyonda karşısında kaleci Onur Kıvrak'ı buldu. Trabzonspor, kritik Liverpool maçı öncesinde Ankara'dan 3 puan çıkardı ve büyük moral kazandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor