27 Ağustos 2010 | Cuma

Elimizdekini verdik

Yazık olduTrabzonspor'a. Bordo-mavililer korkak oynadı. Tur atlayabileceği bir maçta konuk takıma yol vermek, Karadeniz misafirperverliğinin en güzel örneği.
Eksiklere rağmen Liverpool bir İngiliz takımı idi ve hiçbir zaman hafife alınacak bir rakip değildi. Bordo-mavililer de hafife almadılar ama eldeki kadronun gücü bu. Orta sahada Ceyhun ile Colman dökülünce, İngilizler'in ekmeğine yağ sürüldü.
Bir de buna hakemlerin inceden inceye Trabzonspor'u rendelemesi eklenince, bordo-mavili takım sonuca gidemedi. Giray Ngog'u, Selçuk da Cole'u tuttu. Öndeki Ngog'a Aurello, Cole ve Kuyt kontrataklarda destek verince, bordo- mavili savunma çorbaya döndü.

İngilizler'i ateşledi
Trabzonspor'
un orta sahasındaki tembellerin açık vermesi, yerini bulmayan pasları ve ayağındaki topları kaptırması İngilizler'i ilk devrenin sonuna doğru ateşledi.
Zor anlar yaşayan bordo-mavili defans ve Onur, rakibe fırsat vermedi ve ilk yarı 1-0 sona erdi. Bu devre en iyiler Selçuk ile Serkan idi.
2. yarıda oyuncu değişiklikleri fayda vermedi. Bordo-mavililer dalga dalga gelen ataklar karşısında bunaldı. Colman ile Ceyhun'un rakibe pasları İngilizler'i ateşledi.
İngilizler'in büyük baskısı arasında Trabzonspor'un kaçırdığı 2-3 mutlak gol pozisyonu da saç-baş yoldurdu. Neticede elimizdeki Avrupa vizesini kullanmayı değil, İngilizler'e vermeyi daha uygun bulduk. Oyuna kenardan müdahalenin olmaması, isteksiz oyuncuları ateşleyecek bir liderin de bulunmaması hüsranı yarattı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor