14 Eylül 2010 | Salı

Zirve yürüyüşü

Trabzonspor, Sivasspor'u bozguna uğrattı.
Dün yarım düzine gol atan bordo-mavililer, bir o kadar da kaçırdı. Yattara (2), Teofilo (2) , Selçuk ve Burak'ın golleri muhteşemdi.
Kırmızı-beyazlılar neye uğradıklarını şaşırdılar.
İlk 45 dakikada bordo-mavililerin ezici bir üstünlüğü vardı.
Konuk takım Sivasspor'da ise önde Mehmet Yıldız, ortada Ceyhun ile Mehmet Nas'ın bireysel çabaları sonucu değiştiremedi. Çünkü sahada şahlanmış, Antalya'da bıraktığı puanları unutmayan bir Trabzonspor vardı.
Bordo-mavililer sahada adeta şov yaptı.
Trabzonspor, ikinci yarının başındaki Sivasspor direnci karşısında birkaç dakika bocaladı ise de toparlandı ve rakip kaleye yüklendi. Orta alanda Selçuk ile Jaja'nın iyi performansları, kanatların da hatasız çalışması, Sivasspor'u durdurdu.
Trabzonspor galibiyeti güzel ve süratli oyunu ile hak etti. Geçen yıl 13 Eylül'de bordo-mavililer İstanbul'da Büyükşehir Belediyesi'ni aynı skorla 6-1 yenmişti. 6-1'e bakınca Trabzon'un trafik plakası 61 gibi. Ufak-tefek de olsa hatalar var. Şenol Güneş, onları traşladığı zaman bu Trabzonspor'un yeri zirve olacaktır. Ceyhun'un kenara çıkarken hareketleri çirkin, maç sonrasındaki kolbastı ise güzel idi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor