27 Eylül 2010 | Pazartesi

Bir puana şükür!

Haftanın maçından futbol adına tam bir hayal kırıklığı çıktı. Ortaya konan oyun, iki takıma da yakışmadı. Dağınık, çok kötü ve korkak olmasına karşın Trabzonspor'un Kayseri gibi zor bir deplasmandan 1 puanla dönmesi büyük kazançtır.
Bu kötü oyuna rağmen, Trabzonspor Teofilo (23), Cale (65) ve Engin'in (73) beceriksizliği yüzünden kazanamadı. Kayserispor ise 87 ve 89'da akıl almaz gol kaçırdı. Cangale gibi çok önemli bir futbolcudan yoksun, karşıdan çok kendi kalesini düşünen bir Kayserispor önünde hiçbir varlık ortaya koyamadı bordo-mavililer. "Haftanın maçı" etiketi yapıştırılan 90 dakika tam bir fiyasko idi. Trabzonspor'un orta sahası "Yolgeçen hanı" gibi.

Güneş nasıl sabretti!

Colman formaları karıştırdı. Selçuk etkisizdi.
Bir kontra yedi mi, bordo-mavililerin elleri ayaklarına dolandı. Trabzonspor'un en iyisi Engin'di. Burak çok çalıştı ama, atılmak için. Alanzinho'ya 45 dakika Şenol Güneş nasıl dayandı?
2 takım oyuncuları 1 puana razı göründü.
Giray'ın acemice gördüğü kartlar, Trabzonspor'u 10 kişi bıraktı. Yenilmemesine rağmen, Beşiktaş maçı öncesinde Trabzonspor kötü sinyaller verdi. Kadir has Stadı'nda kötü futbolun yanı sıra, bordo-mavili taraftarların Şota'ya uzun süre yaptığı tezahürat güzeldi. Trabzonlu, kendine hizmet edeni, yıllar geçse de unutmamıştı.
Trabzonspor tribününe alkışlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor