24 Ekim 2010 | Pazar

İki ayrı Trabzon

Trabzonspor, ipten döndü. Gençlerbirliği önünde yenilgiden, 3 puana uzanan bordo- mavililer, iki devrede zıt görünüm sergiledi.
İlk yarıda berbat bir Trabzonspor izledik.
Konuk takım, kalabalık savunması ile ne yaptığı bilmeyen, telaşlı bordo-mavilileri rahat durdurdu.
İlk devre kazanma hırsı hiç yoktu. Colman ile Selçuk'un tutukluğu, en önemlisi de savunma önündeki Ceyhun'un kötü oluşu, Trabzonspor'un ayaklarındaki pranga idi. Herkes kendini Hiddink'e gösterme gayretinde idi.
Serkan ile Cale öne oynayınca, Mustafa ile Egemen zorlandı. Önceki maçlardaki gibi savunmanın dağınıklığını Serkan attığı golle affetmedi.
İlk devre Trabzonspor diye bir şey yoktu sahada.
Engin ve Jaja olmalı Şenol Güneş'in, ikinci yarıda Ceyhun-Engin ile Alanzinho-Jaja değişimi sonuç verdi. Aşırı telaş, bir yığın pozisyonu harcattı.
Artık gollerin geleceği belli olmuştu. Serkan'ın nefis oyununu Jaja ile Umut golle ödüllendirdi.
Herhalde Milli Takım hocası bu kez Serkan'ı görmüştür. Çünkü maçta idi. Jaja, yine Jaja, Artık Şenol Güneş, Jaja'yı asla kesemez. Bu Jaja, oyun kurucu, gol atıcı ve rakibi dağıtıcı. Ve Engin de bu takımda olmalı.
Şu unutulmamalı. İpten dönüldü.Galibiyet güzel. Şimdi yine "Eksiklerimiz var" denilecek.
Tamam da, artık o eksikleri giderme zamanı gelmedi mi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor