28 Kasım 2010 | Pazar

Zirvede keyif

Trabzonspor liderliği sevdi. Bordo-mavililer dün de ilk yarının en zor deplasmanı olan Gaziantep'ten 3 puanla çıktı. Trabzonspor, ilk dakikalarda yediği gole karşın, oyun disiplininden kopmadı ve dakikalar ilerledikçe artan baskısıyla rakibi çökertti.
Bordo-mavililer, "En zor maçımıza gidiyoruz" diyerek bu maçın önemini işaret eden Şenol Güneş'e de rahat bir nefes aldırttı. Erken gol ile öne geçen, ancak penaltı ile sarsılan Gaziantepspor'un moralini Serdar'ın atılışı ve Tolunay Kafkas'ın da tribüne yollanmasıyla sıfırlandı.
Bordo-mavililerde herkes görevini yaptı. Ancak Burak bir adım öne çıktı. Jaja mücadelesiyle, Burak golleriyle ve "Bitik" denilen Yattara da şovu ile 3 puana imza atan isimler oldu.
Gaziantep gibi zor bir deplasmanda kazanılan 3 puanın arkasından "Şu hata idi" demek yersiz. Ama hâlâ eksik var.

Güneş'e de alkışlar
Bu galibiyetle bordo-mavililer hem rahat bir nefes aldılar, hem de şampiyonluğun en şanslı adayı olduğunu gösterdiler. Engin olayını öyle halletti ki, tereyağından kıl çeker gibi. Engin'in yerine oynayan Alanzinho, bu rekabet üzerine ayak basmadık yer bırakmadı.
Bu rekabetten Trabzonspor kazanacak.
Yattara'yı da ıskartaya çıkarmayan Şenol Güneş, bu futbolcuyu dün sahaya sürdü ve gözlerimizin pasının silinmesine aracı oldu.
İşte Yattara bu, oynadığı zaman izlemesi büyük zevk. Bordo-mavililer artan tempolarıyla maçı aldı. G.Antep kalecisi farkı önledi. Umut'un büyük çabasının gol getirmemesi ise şanssızlıktı. Yenilen golde ise Onur ile adam paylaşamayan savunmanın hatası büyüktü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor