03 Nisan 2011 | Pazar

Üç puan güzel

Trabzonspor yarışı bırakmıyor. Bordomavililerin stresli günler geçirdiği dün geceki Konyaspor maçında belli oldu. Trabzonspor yüksek tempodaki ilk yarıda çok gol pozisyonuna girdi. Trabzonspor orta sahasında Jaja'nın kötü gününde oluşu, Konyaspor'u hareketlendirirken, Alanzinho'nun da etkisini azalttı. Colman'ın daha önceki maçlarda gördüğümüz gibi savunma arasından attığı top ile gol geldi. Burak egoistlik yapmadı, yanındaki Umut'u görerek kaptanına hem golü attırdı, hem de Umut'un 100'ler kulübüne girmesini sağladı. İlk yarıda Robak, Trabzonspor savunması için tehlike oldu ise de Tolga, Onur'u aratmadı. Üç Trabzonsporlu'nun tutmakta zorlandığı RobakKonyaspor'a, Şekerspor hediye etmiş. Fiyatı da 800 bin dolar.

Bir maç daha geride kaldı

İkinci yarıda tempo düştü. Güneş, Jaja'yı kenara çekti, Ceyhun'u sahaya sürdü. Alanzinho tek kalınca daha rahat oynadı. Konyaspor, yediği golden sonra rakip kaleye yüklendi. Umut kendine has bir gol daha kaçırdı. Trabzonspor kaptanı kale içinden topu kafa ile auta attı. Son dakikalarda Konyaspor tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklendi. Bordo-mavililer kale önünde duvar ördü adeta. Güneş, sarı kartlı Burak'ın yerine Pawel Brozek'i oyuna aldı. Stresli bir maç daha geride kalırken, şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe ile Trabzon'un maçlarının aynı gün ve saatte oynanması da bordo-mavililerin streslerini görünce bir kez daha gündeme gelmesi gerektiği ortaya çıktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor