11 Nisan 2011 | Pazartesi

Emaneti geri aldı

Trabzonspor, liderlik emanetini Aslantepe'de geri aldı. Bordo-mavililer; sahaya klasik 11'i, çok hücum elamanı ile çıktı.
Oyunun başında önemli gol pozisyonlarına da girdi. Ancak özellikle ilk 45 dakikada Tolga kalesinde devleşti ve sarı-kırmızılı takıma gol şansı vermedi. Colman Culio'yu, Brozek Kazım'ı ve Serkan da Arda'yı iyi kontrol etti. Sıkı markajdan sıkılan Arda, yer değiştirdi ve oyunu iyi kontrol etti.
Trabzonsporlular ilk yarıda Galatasaray'ın boşalttığı orta alandan dikine gitmeyip, oyunu kenarlara yaydı. Bu arada hücum hattında yer tutamayan Burak, Selçuk ve Alanzinho'nun tehlikeli şutlarını savunma oyuncusu gibi engel oldu. İlk 45 dakika basketbol maçı gibi idi.
Top bir o kalede, bir öteki kalede.

Hayat öpücüğü
İkinci 45 dakikada tempo düştü. Şenol Güneş, Alanzinho-Yattara değişimi yaptı. Bu yarıda özellikle Arda'nın burnunun dibinden attığı kafa şutunda gole izin vermeyen Tolga, takımını ateşledi. Galatasaray oyundan düştü.
Orta alanı rakibine teslim eden sarı-kırmızılılar beraberliğe razı görünerek geriye yaslandı.
Kazım Kazım'ın da kırmızı kart ile oyun dışı kalışı Trabzonspor'u öne çıkardı.
Ve Burak'ın golü geldi.
Böylece, bordo-mavililer bir günlük de olsa ayrı kaldığı liderliği tekrar ele geçirdi. Fenerbahçe'nin liderlik umudu, bir başka maça kaldı.
Şimdi lider bordo-mavi renkler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor