23 Nisan 2011 | Cumartesi

Avantajı tepti

Trabzonspor, Eskişehir'de takıldı. Bordo-mavililer, kötü oyunu ile herkesi hayal kırıklığınauğrattı. Şampiyonluğa oynayan bir takım görünümünden çok uzakttı. Burak ve Umut'un kaçırdığı mutlak gol pozisyonları, takımı strese de soktu. Sahaya 3 ön libero ile çıkan Eskişehir, ilk 45 dakikada gol yememek için 6-7 oyuncu ile savunmada kaldı. Bordo- mavililer, özellikle Sezer'in orta alandaki mükemmel performansı karşısında hayli zorlandı. Serkan'ın olmaması, Trabzonspor'un bu kanattan bindirme ataklar yapmasını engelledi. Attığı gollerle takımını kurtaran Burak'ın da sahada adeta dolaşması, iki mutlak pozisyonda ayağına gelen fırsatı gole çevirememesi, bordomavililer için yıkım oldu.

Kurtarıcı Yattara olursa

Bu arada Tolga kalesinde devleşti ve Eskişehirspor'un dalga dalga gelen atakları karşısında geçit vermedi. İlk 15 dakikadaki baskıyı atlatan Eskişehirspor, ilk yarıyı gol yemeden kapatırken, Trabzonspor telaşlandı. İlk yarıda fırsatları kullanamayan bordo-mavililer ikinci yarıda afyon yutmuş gibi idi. Eskişehirspor'da özellikle Pele'nin mükemmel performansı, Trabzonspor'u dağıttı. Alanzinho, Jaja ve Colman çok top kaybetti. Şampiyonluğa oynayan bir takımın, böylesine sahada silik kalması, gelecek maçlar için büyük bir tehlike işareti. Ahı gitmiş, vahı bile kalmamış Yattara kurtarıcı olmamalı. 4 maç kaldı. Şimdi Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyecek bordo-mavililer. Fikstür avantajı olan Fenerbahçe zor puan kaybeder. Ama futbolda her şey var. Hakem maçı 4 dakika uzattı. Tolga'nın sakatlığını da eklersek maç en az 8 dakika uzamalıydı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor