28 Kasım 2011 | Pazartesi

Olmadı Aydınus

B eşiktaş, 1 puan için geldiği Trabzon'dan hakem Fırat Aydınus'un yardımı ile 3 puanla döndü. Ancak Trabzonspor da maçı kazanacak bir performans ortaya koymadı.
Sivok'un kendi kalesine attığı golü iptal eden Aydınus ise Trabzonspor'dan puan çalan hakemler listesine eklendi.
Topu ayağına tutkal ile yapıştıran Alanzinho'nun maçın başında kaçırdığı pozisyon, Beşiktaş'ın şansı, Brezilyalı'nın da beceriksizliğiydi.
Son 20 dakikalık bir oyuncu olan Alanzinho'yu Güneş'in 60 dakika sahada tutmasına anlam veremedim.

Orta alan başıboştu
Yalnız Alanzinho mu? İnter maçının kahramanı Colman da sapır sapır döküldü. Güneş hareketlenmeye başlayan Beşiktaş karşısında oyuncu değişikliklerini çok geç yaptı. Bordo-mavili takımın en iyisi Zokora idi. Burak ise egoistce oynadı.
2. yarıda siyah-beyazlı takım öne çıktı. Trabzonspor'da telaş arttı. Orta alandaki başıboşluk, konuk takımı burada rahat top çevirmesine yol açtı. Nitekim.
Fernandes ve Ernst'in başlattığı ataklar, Trabzon savunmasını zor durumlara soktu. Penaltı atışını gole çeviren Quaresma, takımını Trabzon gibi zor deplasmandan galibiyetle çıkardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor