22 Ocak 2012 | Pazar

Hakem kazası

Tempolu bir maç oldu. Ancak, Fırat Aydınus öyle bir penaltı verdi ki... Bu emeğe vurulan bir darbe. Güya Türkiye'nin en iyi hakemlerinden biri Aydınus! Maalesef, Aydınus maçın sonucuna etki etti. Böyle bir penaltı ile bir takımın çöküşüne yol açmak, emeğe ihanet, futbol cinayeti. Yalnız o mu? Olcan'ın yediği yumruk ile yere yığılmasına hakemler göz yumunca Karabük faul kazandı ve ardından ikinci gol geldi. Acaba, ligde yeni bir tezgah mı var? İlk yarıda Trabzonspor maçın başında Burak ve Colman ile iki fırsat kaçırdı. Bu goller olsa, sonuç başka olacaktı. Kural değişmedi ve atamayana attılar. Karabüksporlular her ataklarında karşılarında Tolga'yı buldu. Ev sahibinde Mehmet Yıldız'ın gelişi Shelton'u canlandırmış. İlk 45 dakikada Serkan ile Aykut yoktu!

Alanzinho döküldü
İkinci yarıda tempo düşmedi. Hatasız oynadılar. Trabzonspor orta alanı top kesmekten, adam kovalamaktan ve pas organizasyonu yapmaktan uzaktı. Özellikle Alanzinho tel tel döküldü. Halil ve Sercan'ın oyuna girmesi bu alana hareket getirdi. Burak'ın golü, bordo-mavilileri öne çıkardı. Ancak, daha çok koşan, yardımlaşan ve oyunu istediği gibi yönlendiren Karabük, 3 puana uzandı. Trabzonspor ise buzlu zeminin yanı sıra iyi ve hırslı bir Karabükspor karşısında dirençli olamadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor