26 Mart 2012 | Pazartesi

Üç puan kaçtı

Trabzonspor beklenenin aksine Galatasaray'ı hayli zorladı, korkuttu ama deviremedi.
Tolga yine birkaç pozisyonda geçit vermedi, Volkan bir attırdı, bir atamadı! Şenol Güneş sakin, Fatih Terim sahanın içinde idi.
Burak, golünü attı ve Fatih'i yakaladı. Tolga yine takımını kurtardı. Hele son dakikalarda Mehmet Batdal'ın yakından şutunu önleyerek yenilgiyi de engelledi. İnişli-çıkışlı heyecan fırtınasında geçen maçta puanlar paylaşıldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar herhalde Trabzonspor'u "Çantada keklik" gördü. Bu nedenle Arena dolmamıştı...
Galatasaray, ilk yarıda alıştırdığı baskıyı rakibe kuramadı.
Sarı-kırmızılılar özellikle ilk yarıda çok top kaybı yaptı. Bordomavililerin orta alanı tıkır tıkır işledi. Beklediği pasları alamayan Burak, Ujfalusi ile Semih arasında sıkıştırdı kendini. İlk yarıda Trabzonspor üstündü...

NASIL PENALTI BU?
Önde olan takım hep geriye yaslanıyor. Dün gece de öyle oldu. Bordo-mavililer ilk yarıda attıkları golü yeterli görmüş olacaklar ki, ikinci yarıda geriye çekildiler.
Sarı-kımızılılar tüm hatları ile rakip sahaya saldırdı. Tolga'yı geçemediler. Ancak, sahada varlığı ile yokluğu belli olmayan Volkan'ın pasıyla başlayan atakta ev sahibi penaltı kazandı ve beraberliği yakaladı. Bu nasıl penaltı? 1 metre uzaklıktan gelen top ile penaltı olur mu? Cüneyt Çakır'a yakışmadı. F.Bahçe maçı öncesinde bordo-mavililer yenilmedi ve moralini bozmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor