12 Mayıs 2012 | Cumartesi

Yarım puan ile

Trabzonspor bu sezonu mükemmel değil ama iyi noktaladı.
Bordo-mavililer, Beşiktaş ile İstanbul'da berabere kaldı ve yarım puan ile Avrupa biletini kaptı. İki takımın adına yakışır bir maç oldu.
Trabzonspor'da Zokora ile Halil en iyiler olarak göze battı.
Holosko'nun golünde adam paylaşımı hatası yapan bordomavili savunma, rakibinin özellikle son dakikalardaki korkunç baskısında fire ve geçit vermedi.
Fernandes'in olmaması Trabzonspor'un en büyük avantajıydı.
Burak'ın ilk yarının son dakikasında Ernst'i yumruklayıp kırmızı kart ile takımını 10 kişi bırakması, affedilemez bir hata.
Ya aksi sonuç olsaydı. Bu ders olsun. Burak, Çatladıkapı'da değil, Trabzonspor'da oynadığını unutmamalı.

Olcan sezonu kurtardı
Almedia ile moral bulan siyah- beyazlılar, Holosko ile öne geçişi iyi değerlendiremedi. Şenol Güneş'in Henrique'yi oyuna alarak Beşiktaş savunmasını ileride tutması da ayrı bir taktik idi. Orta sahayı yönetmek için sahaya çıkarılan Adrian bu maçta da döküldü. Yenilen gol dışında Tolga kurtardıklarıyla sonuçta önemli rol oynadı.
Bir ara futbol değil de sanki basketbol maçı izledik. Top bir o kalede, bir bu kaledeydi.
Aurelio'nun kötü olması, konuk takıma yaradı. Tam 'Kırmızı kart maçın kaderini değiştirdi' demeye hazırlanırken, Güneş'in kement atacağı Olcan'ın nefis golü bu sezonu kurtardı, Avrupa'ya giden yolu açtı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor