25 Eylül 2012 | Salı

3 puan uçtu

Onca kavgaya, tantanaya karşın, efendice oynadılar, çirkeflik yapmadan puanları paylaştılar. Fenerbahçe orta sahada, Trabzonspor özellikle ikinci yarı rakip sahada etkiliydi.
Zokora ile Sapara Fenerbahçe'yi, Mehmet Topuz ile Meirelles de Trabzon'u bozdu.
Yürüdüğü söylenen Alex hep tehlike oldu. Galibiyeti hak eden Trabzon'du. Çoğu zaman 20 futbolcu, ortada 20-30 metrede oynadı.
Daha çok koşan bordomavililer, iyi kontraya çıktı.
Halil, Yasin ve Olcan'ın formsuzluğu fren oldu. Fenerbahçe temkinli, Trabzonspor cesur oynadı.
Bu kadar yüksek tansiyonla gelinen Mustafa ile Volkan'ın itişmeleri hoş olmadı. Kadınlar öyle küfür etti ki, başkandan anons bekledik. İlk yarı Trabzon daha iyi göründü. Ama sahanın en iyisi Fırat Aydınus'tu.

Trabzon üstündü
İkinci yarı bordo-mavililer ilk yarıdan daha baskılı oynadı. İki takımın da golcü sıkıntısı göze battı. Bu arada şunu da hatırlatmakta yarar var. Trabzonspor dün tribün baskısı yemedi.
Bu da önemli bir avantaj oldu.
Bu yarıda önce Onur, arkasından Sapara gole izin vermedi.
Olcan'ın kaçırdığı iki mutlak pozisyon ihanet gibiydi. Bamba iyi oyunu ile Onur'u rahatlattı. Barış takımı hareketlendirdi. Volkan takımını yenilgiden kurtardı.
İlk yarının hakkı beraberlik, 2. yarının ise Trabzonspor'un galibiyeti idi. Maç sonundaki futbolcuların kucaklaşması inşallah yöneticilere mesaj olmuştur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor