10 Aralık 2012 | Pazartesi

İkisine de alkış

Trabzonspor, Avni Aker'de Kayserispor ile puanları paylaştı. Bordo-mavili taraftarların 90 dakika sonunda yalnız kendi takımlarını değil, Kayserispor'u da ayakta alkışlaması, maçın güzelliğinin en güzel kanıtı idi. Öylesine güzel mücadele ettiler ki kim kaybetse gerçekten yazık olurdu.
İlk yarıda Trabzonspor öyle saldırdı ki arka arkaya 5-6 mutlak pozisyona girdiler. 3 kez direkleri geçemediler. Ancak bu şansızlık mı, yoksa beceriksizlik mi düşünmek de gerek.
Maçın başından sonuna kadar Kayserispor kalecisi Ertuğrul'un onca baskıya kalesini kapaması da kazanılan puanda büyük rol oynadı. Erken gelen gol bordomavililerde şok yarattı.

Olcan kurtardı
İlk yarıdaki baskı ev sahibine beraberliği getiremedi. İkinci yarıda takımı öne çıkaran Alanzinho'nun oyundan alınışına, Halil'in de bu kadar sahada kalışına şaşırdım.
İleri çıkıp geriye dönemeyen Serkan'ın tarafından çok tehlike oldu. Orta saha çökünce, konuk takım daha çok ve tehlikeli gelmeye başladı. Giray perişan oldu.
Olcan'ın topuğu maçı kurtardı.
Yoksa Bursa ve Eskişehir'den sonra bir de Kayseri faciası yaşanacaktı.
Bu maç, iyi irdelenmeli. Çünkü üç gün arayla kupada Kasımpaşa, ligde Büyükşehir maçları arka arkaya İstanbul'da.
Bakalım pili biten bordo-mavililer nasıl toparlanacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor