13 Ocak 2013 | Pazar

Hedef kupa

Trabzonspor, kupaya göz koydu. Bordo-mavililer, Antalyaspor'u ligde son 5 dakikada yenildiği sahada 3 golle yendi ve grubunda liderliğe yükseldi. İlk yarının tek hakimi Trabzonspor'du.
Bordo-mavililer ayağa iyi pas yaparken, dar alanda kısa paslarla rakibine üstünlük kurdu. Ünal Karaman, ilk maçında Zokora- Colman ikilisi yerine Sapara-Alanzinho'yu denedi. Adrian'ın erken golü takımı rehavete soktu.
Trabzonspor'un sıkı presi ev sahibini sahasına hapsetti. Antalyaspor bu yarıda tek bir atak organizasyonu yapamadı.
Kırmızı-beyazlıların tek hareketi Uğur'un 30 metreden şutu idi. Onda da Tolga gole izin vermedi.

Adrian'dan vuruş dersi
Güzel bir mücadelede geçen ikinci yarıda Trabzonspor geriye yaslanırken, Antalyaspor atak göründü. Bu yarıda ayağa top yapan Antalyaspor oldu. İsaac'in iki uzunun arasından attığı kafa golü, telaşlandırdı.
Trabzonspor moralmen çöktü. Kazanılan penaltı umut oldu. Sapara laubali bir atışla topu Ndjock'a nişanlayınca, ikinci penaltıda Adrian vuruşun nasıl olacağını göstererek nefes aldırttı.
Oyuna giren Gustavo Colman'ın hareketliliği göze battı. Antalyaspor bilinçsiz saldırdı, Trabzonspor kontrataklar ile gol aradı.
Oyuna sonradan giren Robert Vittek'in golü de ev sahibi Antalyaspor'u çökertti. Ama uzatma dakikalarında Emrah Başsan'ın golü geldi. Ancak kalan saniyeler Antalyaspor'a yetmeyecekti.
Trabzonspor, Antalya'da zor bir rakibi geçerek hedefinin kupa olduğunu gösterdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor