16 Ocak 2013 | Çarşamba

Finale doğru

Kupada Trabzonspor engel tanımıyor. Bordomavililer, Mersin'de kazanıp zirvede kaldı. Hakem Fırat Aydınus harika bir maç yönetti. Trabzonspor'da Zeki, Cech, Aykut, Vittek ve Emre ilk 11'de yer aldılar. Maçın golleri Mustafa'dan gelirken, Emre, Olcan, Vittek, akıl almaz pozisyonlarları değerlendiremedi.
Yoksa tarihi bir fark olurdu.
Bu arada şunu da gördük ki, pas aldığında zor pozisyonlara bile kolayca girebilen Vittek'e top gelmedi. İyi bir maç oldu. Ancak, bordo-mavili takımın orta sahasında geriye gelmeyi sevmeyenler, bordo-mavili savunmaya zor anlar yaşattı. İki pozisyonda gole geçit vermeyen Tolga sakatlanarak yerini Onur'a bıraktı.

Artık 11'i seçmek zor
Trabzonspor, her maç üzerine koyarak oynuyor. Celutska'nın iyi kontrol ettiği Nobre bu kez gol atamadı. Orta sahanın kontrolünu iyi yapan Alanzinho şovyaptı. Vasata yaklaşamayan Emre'nin yerine Colman girdi. Sapara çalışkandı.
Arzulu, istekli ve hırslı oyun ile bordo-mavililer, iki gün sonra başlayacak lig öncesinde iyi bir görüntü verdi. Şimdi teknik heyete çok iş düşecek. Çünkü herkes formda, hekses forma istiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor