28 Ocak 2013 | Pazartesi

Tedbir alınmamış

Trabzonspor, Elazığ'da da sukutu hayale uğradı.
Atak futbolu seven Yılmaz Vural yönetimindeki Elazığ'ın boş bir takım olmadığı ve tehlikeli olacağı maçtan önce belli idi. Maça baktık ki, Şenol Güneş ile Ünal Karaman ikilisi hiçbir tedbir almamış.
Bir hafta öncesini bırakın, sezon başından gelen orta saha çöküntüsü devam ediyor. Kombine bir atakta elleri ayaklarına dolanıyor.
Bir ara Alanzinho santrfor, gerisini düşünün. Trabzon'un yapacağı tek şey, kupaya asılmak.
Zaten belli ki oraya yönelmiş durumdalar. Elazığspor'un da hakkını verelim. Analarının ak sütü gibi galibiyeti hak ettiler.
Başta Beşiktaş, birçok takım gençleri kazanmak adına girişimde bulunuyor. Trabzonspor ise büyük umutlarla aldığı Emre, Yasin ve Soner gibi gençleri yedek listesine bile koymamış. O zaman neden aldınız. Afrika Kupası'na gidenler varmış. Olabilir. Koskoca Trabzonspor iki topçuya mı kaldı!
Halil 31, Sinan 33 yaşında. Biri yürüyemiyor, öteki 18'lik delikanlı gibi. İki başlı kulübeden bir sonuç çıkmadı. Koca maçta tek şut. Ayıp valla... Volkan kurtarıcı. Gerisini düşünmek bile istemiyorum.
Seyircinin bağırdığı gibi Trabzonspor ligden düşmez.

Ama çok kişiyi hasta yapar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor