01 Şubat 2013 | Cuma

Uyumsuzlar

Kupada Trabzonspor, Eskişehir'de son dakikada yenildi. Zevksiz, tatsız, heyecansız, vasata bile yaklaşmayan bir maç oldu. En rahat maçlarını oynayan kaleciler yere bile yatmadı. Adam adama oynayan bordo-mavililer, maç boyunca tam bir uyumsuzluk örneği verdi.
Afrika Kupası ve sakatlıkların yanı sıra, yedek kulübesinde oturmaktan futbolu unutmuş görünen oyuncuların sahada elleri ayaklarına dolaştı.
Son dakika golüne kadar sanki takımlar gol atmamak için sözleşmişlerdi.
Koca maçta tek Erkan'ın direkten çıkan kafa şutu vardı. Gole kadar Trabzonspor, idare de etti. Ancak, ligde de olduğu gibi yine savunmada adam paylaşımı hatası ile golü yediler.

Korkak futbol
Adam yokluğundan Tolunay Kafkas, zor takım kurmuş belli.
Emerson stoper oynadı. Formalarında sırt numaraları okunamayan Eskişehirspor, maç boyunca boş alanlarda bile yan pas yaptı.
Onlar da beraberliğe razı idi.
Trabzonspor'un korkak oyunu, kupada işini hesaba bıraktı.
Tolunay Kafkas, iki forvet ile çıktığı maçta rakibi zorlayamadı.
Orta sahadaki telaş ise evsahibinin işine yaradı. Neticede bordo- mavililer, kendi sahasında oynayacakları Antalyaspor maçına işi bıraktı. 1 puan grup birinciliğine yetecek. Bu arada şunu da yazmadan geçemeyeceğim. Yeni bir antrenör gelmiş. Gözüne girmek için çaba göstermek gerekir.
Ancak, bazı topçular geçmişten gelen vurdumduymazlığı Eskişehir'de
de sürdürdü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor