09 Mayıs 2013 | Perşembe

Bu ne yahu!

Trabzonspor, güneşli bir havada Sivasspor'a yağmur gibi gol yağdırdı ve finale çıktı. Bordo-mavililer tam 6 gol atarak herkesi şaşırttı ve bir kupa takımı olduğunu gösterdi.
Sivas'ta Sapara'nın son dakikalarda attığı nefis frikik golü ile başlayan final umudu, Avni Aker'de zirve yaptı ve Trabzonspor'u bir kez daha hedefine çıkardı.
Hakem Tolga Özkalfa'nın üç kesin penaltıdan ancak birini verdiği maçta Adrian, attığı üç gol ile bordo-mavilileri işkence odasından çıkardı.
Hata yapanın kupaya veda edeceğini bilen iki takımın da çok kontrollü oynadığı ilk yarıda Volkan ile Olcan'ın yolunu iyi engelleyen Sivasspor canla başla savaşırken, Trabzonspor'da bloklar arasındaki kopukluk göze battı. Sivasspor'un ileride çoğalamaması sezon başından beri hatalarından şikayet ettiğimiz bordo- mavili savunmayı rahatlattı.

Fena coştular
Hele kazanılan penaltı, adeta kadayıfın üzerine kaymak idi.
Adrian kötü vuruş yaptı, sonra iyi takip ederek golü attı.
İkinci yarı Adrian'ın iki golü, Sivas'ı yıktı, Trabzonspor'u şaha kaldırdı. Sivas ise anlayamadığımız bir şekilde sahadan silindi.
Halil, Olcan ile Volkan bile bu 45 dakikada canlandılar. Bu fark Trabzonspor'u ayağa kaldırır mı?
Ligde sürekli eleştirdiğimiz bu topçuları biz mi iyi göremedik.
Yoksa bordo-mavililer, Protokol Tribünü'nde oturan 5 başkan adayını mı gördüler. Bu arada farklı galibiyet ile "Bırakacağım" diyen Sadri Şener bu kararından vazgeçer mi? Hedefe varıldı.
Şimdi finaldeki rakip düşünsün.
NOT: İbrahim Yazıcı'nın vefatına çok üzüldüm. Futbolumuza başsağlığı diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor