09 Aralık 2013 | Pazartesi

Donup kaldılar!

Bir şey oynamayan Trabzonspor, Gaziantep'te çöktü. 1 derece olan soğuk havada Trabzonsporlu futboldular da oyunları da sanki donup kaldı!
Bordo-mavililer ilk yarıda topa küsmüş gibiydi. Trabzonspor futbol adına hiç bir şey yapmadı. Bordo-mavililer bu yarıda süratli bir oyun oynayan Gaziantep'i seyretti.
Yenilen gollerde bordo-mavili savunmanın hali yürekler acısı idi. Rakibi takip etmenin olmadığı savunma, ilk 45 dakikada yenilen iki golde de hatalı idi.
Gaziantepspor, Trabzon'un tehlikeli oyuncuları Henrique'yi Augustin ile, Olcan'ı da Medunjanin ile kelepçeledi.
Bordo-mavili takımın orta sahasındakiler zaten general! Önlerinden geçen topa ayak uzatmayan cinsinden. Ev sahibi bu alanda cirit attı.
Turgut solda, Mustafa sağda, Cenk önde, hemen arkasında da sahada ayak basmadık yer bırakmayan Traore. İlk yarının kesin hakimi Gaziantepspor.

Geç uyandılar
İkinci yarıya Trabzonspor hızlı ve baskılı başladı. Malouda penaltı ile takımını umutlandırdı. Oyuncu değişiklikleri oyunda tam dengeyi kurarken, Gaziantepspor yine bordo-mavili savunmanın bakışları arasında gole uzandı.
Bosingwa'ya yapılan hareket penaltı idi. İlker Meral bu kez atladı. Kırmızı-siyahlılar bir yığın gol kaçırdı. Bu arada Emre'nin bundan önce de gördüğümüz egoistliği iki pozisyonu öldürdü.
Traore'nin ayaklarından topu alan Onur, gole izin vermedi. Mustafa'nın son dakikalarda kale önündeki topa ayak uzatamaması da evsahibi için şans, takımı için şansızlıktı.
Neticede iyi oynayan, hak eden kazandı.
Belki de Lazio maçını düşünüyorlardı. Ama Trabzonspor'un bu kadar kötü oynamaya hakkı yok.Yenilgiyi hak ettiler. Geldiği günden beri takımını tırmandıran Sergen Yalçın'ın maçın bitiminde Hami Mandıralı ile Mustafa Reşit Akçay'ı öpmesi de Gaziantepspor'un futbolu kadar güzeldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor