31 Aralık 2013 | Salı

Fenerbahçe yolu yarıladı

Süper Lig'in ilk yarısı Fenerbahçe'nin en yakın rakibine 8 puan fark atması ile noktalandı. 24 Ocak Cuma günü başlayacak ikinci yarıda kar, kış, yağmur, soğuk ve hakem hataları var. Ancak, sarı-lacivertliler bu hırs ve formu ile şampiyonluğun şimdiden en yakın adayı.
Fenerbahçe, ligde tutunması zor olan Kayserispor'a gol yağdırırken ( 5-1) , Caner'in nefis golü uzun zaman akıllarda kalacak.
Galatasaray, Kayseri'de ikinci sıraya yükseldi. Sahanın en iyisi Melo'nun, attığı gol ofsayt. Erciyesspor'un kalecisi Bojan farkı önledi.
Sneijder'in golü çok şıktı.
Hakan'ın Yasin'e hareketi penaltı idi.
Beşiktaş maçında hakem Özgür Yankaya'nın atış için "Düdüğümü çalmadan atma" işaretini kimseye göstermeden yapması yanlıştı.
Olcay, serbest atışta topa vurdu ve gol. Ancak, topu izleyen Yankaya, golden sonra Olcay'a kart gösterdi.
Şimdi sorular "Gol olmasa idi, devam mı" şeklinde.
Zirveden kopan, ancak Mustafa Reşit Akçay ile son 3 sezonun en iyi yerine gelen Trabzonspor'da bir şeyler oluyor. Maçtan önce ailesine "İstifa edeceğim" diyen Akçay'ı bu kararından başkan İbrahim Hacıosmanoğlu vazgeçirdi. Bordo-mavililer, eksik ve katı savunma yapan Antalya'yı oyuna sonra giren Emre ile yıktı. (2-1) Bu hafta ilginç sonuçlar alındı. Haftanın en parlak sonuçlarını ise Kasımpaşa'yı İstanbul'da yenen (4-2) Akhisar ile evinde Eskişehir'e 4 atan Torku Konya aldı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor