16 Şubat 2014 | Pazar

Alkışlarla

Trabzonspor, zorlu Karabükspor deplasmanından puanla çıktı.
Eski Trabzonsporlu futbolcular Hami Mandıralı ile Tolunay Kafkas ve Orhan Çıkrıkçı'nın da tatlı bir rekabeti idi bu maç.
Karabükspor oturmuş ve başarılı kadrosu ile bu maçta birinci adam görevine çıkan Hami Mandıralı, güzel bir sınav verdi.
Bir hafta gibi kısa sürede takımını hazırlayan Mandıralı, Karabükspor'u iyi süzmüş.
İlk yarıda rakibine pas alanı bırakmayan Trabzonspor, öne çıkarak ev sahibine geçit vermedi. Ve daha da önemlisi, aranılan golcü Emre oldu.
Emre'nin iki şık golü hem puan kazandırdı, hem de teknik heyete "Ben golcüyüm" mesajı verdi.
Her maçta takımını kurtaran Onur, ilk golde hatalı idi. Ancak suçu Onur'a da atmamalı orada bulunması gereken Mustafa ile Aykut adam paylaşımını hatalı yaptı ve gol geldi. İkinci golde de savunmanın adam kovalamadaki hatası golü yedirdi.
Yağmura rağmen
İkinci 45 dakikada yağan aşırı yağmura rağmen iki takım da futboldan taviz vermedi. Trabzonspor'da orta sahanın savunma gibi bir derdi olmadığı için Karabüksporlular bu alanı çok kolay geçti.
Savunma bunaldı. Adrian ile Colman gibi iki yumuşak oyuncunun olması, Trabzonspor için her zaman dezavantaj.
Bu maçta da öyle oldu. Trabzonspor'da Olcan'ın olağanüstü çabası, hem konuk takımı ezdirmedi, hem de puanı getiren golün atılışına yol açtı. Emre'nin de hakkını yemeyelim. Sağ ve sol ayağı ile attığı gollerin yanı sıra kale önüne gelip top çıkarması da iyi bir umut ışığı. Karabükspor ise ortada Eneramo, sağda İlhan, solda Erkan ile çok zorladı.
Avrupa öncesinde deplasmanda puan alınması da iyi bir moral.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor