22 Mart 2014 | Cumartesi

1 puan kazanç

Trabzonspor'a Sivas'taki farklı galibiyet rehavet getirmiş. Kasımpaşa'ya 1 puan ikram ettiler.
Sakat ve kart sınırındaki Bourceanu, anlaşma nedeni ile Özer ve doğan çocuğu için Brezilya'ya gitmiş Henrique ve Emre yok. Janko, Zokora, Adrian da sahada yoklar.
Geriye ne kaldı. Tribünlerde de hanımlar ve çocuklar. İlk devre Trabzonspor çok gol kaçırdı. Sahada yürüyen bitik Adrian'ın bu takımda ne işi olduğunu hâlâ anlayamadım.Ya Janko'ya ne demeli. İkisi gol kaçırma yarışına girdiler.
Adrian ile Olcan'ın aynı topa dokunamamaları, golü kaçırttı. İlk yarıda Kasımpaşa da, kolay kaçtığı bordomavili savunmanın arkasındaki 3 net pozisyonda gole uzanamadı. İki metrelik İsaksson'u havadan denediler.
Oysa topun yere inmesi gerekti.
Nerede. Yolgeçen hanı orta sahada Adrian döküldü, Colman daha gayretli idi. Kasımpaşa daha derli toplu ve ne yaptığını bilen takımdı.
Trabzonspor ise telaşlı, dağınık, yardımlaşmasız.
İlk yarıdan gol çıkmadı.

Janko ile Adrian dışarı
Kasımpaşa ikinci yarıda rakip kaleyi çok zorladı. Mustafa Yumlu, tek başına adeta savaştı rakiple.
Hami Mandıralı, Adrian ile Janko'ya dayanamadı ve yanına aldı.
Hanımlar tribünde "Hami gol, gol" diye bağırırken, Mandıralı üst üste yapılan hatalar nedeni ile hop hop yerinde zıplıyordu. Bu takımda asla oynayamayacak Janko'nun rezalet oyunu herkesi isyan ettirdi. Bu yarıda da Yusuf'un harcadığı pozisyon var. Şota öne Halil'i aldı. Hami de Janko'nun yerine Zeki Yavru'yu. Onur; Halil'e gol izni vermedi. Yusuf, rakip kalede 6 Kasımpaşalı arasında kaldı. Yardıma gelen yok.
Bordo-mavili savunma en zor son 15 dakikasını oynadı. Maç golsüz biterken, Trabzonspor ise elde ettiği 1 puanla rahat bir nefes aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor